Gediplomeerd medisch pedicure

Kies je voor een pedicure bij Schoonheidsinstituut Hermosa dan zal je een pedicure behandeling krijgen van Elke Van Aelst. Elke is een gediplomeerd medisch pedicure met ruime ervaring. 

Door voortdurende bijscholing en de nodige diploma’s en getuigschriften kan je er zeker van zijn dat je de juiste behandeling krijgt. 

Afspraak maken

Waarom gediplomeerd medisch pedicure?

Een gediplomeerd medisch pedicure is zoals het woord het zelf zegt een medische pedicure met de juiste diploma’s. Doordat de wetgeving veranderd is kan iedereen zich medisch pedicure noemen. Dit wil niet zeggen dat de pedicure de vereiste diploma’s heeft. Kies daarom steeds voor een gediplomeerd medisch pedicure. Een pedicure is aan het snijden aan je voeten, je wil toch dat dit met de juiste kennis gebeurd?!

Medische pedicure

Je voeten zijn belangrijk. Elke dag op nieuw. Ze doorstaan dagelijks uw gewicht. Heb je last van vermoeide of pijnlijke voeten, voet of nagelklachten? Breng dan zeker een bezoekje bij Hermosa.

Pijnlijke voeten door likdoorns en eelt?

Veel voorkomende klachten zijn likdoorns en eelt die zeer vervelend en pijnlijk kunnen zijn. Door regelmatig een pedicure te laten uitvoeren kan een hoop ergernis en fysieke voetklachten verminderen en voorkomen worden. Een pedicure is geen overbodige luxe, preventief onderhoud van je voeten kan klachten in de toekomst voorkomen.

Ingegroeide teennagel?

Er zijn 2 soorten ingegroeide nagels. De ” pseudo unguis incarnatus ” is een vervormde nagel die diep in de nagelgleuf is doorgedrongen zonder verwonding. Bij een ” unguis incarnatus ” is er een stukje nagelpunt achtergebleven dat diep in de nagelgleuf is doorgedrongen en een wondje veroorzaakt dat gepaard kan gaan met een ontsteking. Als gediplomeerd medisch pedicure is het behandelen van een ingegroeide nagel geen probleem. Wanneer de ingroeiing ernstig is kunnen we deze behandelen door het plaatsen van een nagelbeugel. Door er op tijd bij te zijn kan hierdoor een chirurgische ingreep vermeden worden.

Prijslijst pedicure

Basis pedicure (medisch) € 30
    + Lakken + € 6
    + Lakken met gellak (uv/led lamp) + € 17
    + Parafinnebad + € 12